Despre noi

Compania noastra

Peste 30 de marci de masini si peste 100.000 de piese isi asteapta cumparatorii !

Malicon Dezmembrari pune la dispozitie clientilor sai o gama variata de piese auto din dezmembrari, de cea mai inalta calitate si la cele mai mici preturi de pe piata. Promptitudinea si seriozitate fata de clienti sunt principalele obiective ale companiei noastre. Malicon Dezmembrari ofera consultanta in vederea achizitie pieselor auto si va sprijina in ceea ce priveste garantia si returul acestora. Putem oferi la cerere clientilor detalii despre montarea corespunzatoare a pieselor achizitionate de la noi. Pentru orice fel de informatii suplimentare, va stam la dispozitie.

  • Piese din dezmembrari cu garantie
  • Livrare gratuita la comenzi de peste 500 de Lei (exceptie facand localitatile unde se percepe taxa pentru km suplimentari)
  • Garantie si retur.

cms-img

Echipa tanara si dinamica, gata sa va raspunda oricand la solicitari

Pentru informatii suplimentare va asteptam fie sa ne sunati la numerele de telefon afisate in antetul site-ului fie prin intermediul formularului de contact.

Testimoniale

Rapiditate si seriozitate. Au fost foarte receptivi la solicitare si foarte pragmatici. Am comandat piesa la ora 14.00. A doua zi la ora 12.00 era la mine. Recomand cu incredere

Traian. I. - Tg. Mures

Achizitionez in mod regulat piese din dezmembrari de la aceasta firma, deoarece detin un parc auto format din 20 de masini si din cand in cand este nevoie sa cumpar si astfel de piese.

Adrian S. - Medgidia